Binnenkijken bij de Familie Biesterbosch

We hebben de woning volledig gestript

Toen we deze woning kregen, hebben we de woning volledig gestript. Wanden werden weggehaald en opnieuw geplaatst, en we hebben alles opnieuw moeten intekenen. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe badkamer reden we naar Soesterberg en besloten spontaan ook even bij een keukenzaak binnen te lopen, aangezien we ook een nieuwe keuken nodig hadden. Zonder afspraak werden we vriendelijk ontvangen bij SMAAK keukens, en ondanks de drukte werd er tijd voor ons gemaakt.

Gelukkig kon dit worden aangepast

In de showroom vonden we al snel een prachtige keuken die ons meteen aansprak. De keukenindeling bleek echter een uitdaging, vooral omdat de afmetingen van het kookeiland niet goed paste vanwege de beperkte loopruimte. Op het allerlaatste moment hebben we het eiland moeten inkorten, maar gelukkig kon dit nog worden aangepast. Nu zijn we juist blij met de extra ruimte rondom het eiland.

Een ruimtelijker effect

Het kookeiland is hoog, wat erg prettig werkt, en de extra grote wasbak is echt een pluspunt. De keuken is vrij donker van kleur, maar omdat deze centraal in de ruimte staat, oogt het toch rustig en stijlvol. Het werkblad en de bijpassende kraan en wasbak geven de keuken een prachtige uitstraling.

Direct en zonder problemen opgelost

We zijn erg tevreden over het hele proces, van het bezoek aan de showroom tot de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Er miste nog een frontplankje boven de vaatwasser, maar dit werd direct en zonder problemen opgelost. Het montageteam heeft ook uitstekend vakwerk geleverd!

Fam. Biesterbosch

Overzicht