Binnenkijken bij de Familie Meeuwissen

We wilden meer aanrechtruimte

In Maart zijn we verhuisd naar dit appartement in Soest, en een van de eerste dingen die we aangepakt hebben, was de keuken. De bestaande L-vormige keuken voldeed niet aan onze wensen. Voorheen stonden er twee hoge kasten aan de rechterkant, wat we niet praktisch vonden. We wilden meer aanrechtruimte bij de wasbak, dus hebben we de koelkast naar de linkerkant verplaatst en slechts één hoge kast aan de rechterkant behouden.

Deze keuze zorgt voor een unieke uitstraling

We zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van SMAAK keukens. In eerste instantie dachten we aan een volledig beige keuken, maar toen we bij SMAAK keukens staaltjes gingen bekijken, werden we gewezen op prachtige bruine kastdeuren die voor meer contrast zorgen. Deze keuze heeft de keuken echt een unieke uitstraling gegeven.

Een ruimtelijker effect

Een van de beste beslissingen die we hebben genomen, is de kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Dit heeft ons niet alleen boven de kookplaat extra ruimte opgeleverd voor wandplanken, maar het geeft de keuken ook een ruimtelijker effect.

Ik hoef maar te bellen en ze staan voor je klaar

We hadden al een duidelijk beeld van hoe we de keuken wilden: van de indeling van de kasten tot de kleur en uitstraling. We wilden een moderne, warme sfeer creëren, en dat is precies wat het is geworden. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zijn erg blij hoe prettig de begeleiding door SMAAK keukens was!

Fam. Meeuwissen

Overzicht