Binnenkijken bij Familie de Vos

Voor ons was er geen twijfel meer

Bij toeval zijn we bij SMAAK keukens terechtgekomen. We waren op zoek naar een nieuwe keuken, en tijdens een wandeling door onze buurt liepen we langs de showroom en besloten we daar maar eens te kijken. Natuurlijk hebben we voorheen nog andere zaken bezocht maar na dit bezoekje was er voor ons geen twijfel meer!

We twijfelden of een kookeiland zou passen

Voorheen hadden we een U-vormige keuken, maar we wilden graag een kookeiland met stoelen eromheen. We twijfelden of de ruimte daarvoor groot genoeg zou zijn. Toen er een plattegrond werd getekend, bleek dat alles juist prima paste. Het klinkt misschien gek, maar met het kookeiland oogt de ruimte nu zelfs veel ruimtelijker.

Ze werken nauwkeurig en netjes

Vaak hoor je verhalen over dingen die misgaan tijdens het proces van een nieuwe keuken, maar wij zijn ontzettend blij dat bij ons alles van begin tot eind soepel is verlopen. Ook de monteurs hebben uitstekend werk geleverd: ze werken nauwkeurig en netjes, en binnen anderhalve dag was de keuken helemaal geplaatst. Het zijn echt vakmensen.

Niet alleen keukens maar ook wandkasten

Daarnaast zijn we erg blij dat SMAAK keukens ook wandkasten aanbiedt. We hebben nu twee hoge wandkasten die niet alleen zorgen voor extra opbergruimte, maar ook een slimme oplossing voor het wegwerken van een zichtbare leiding. De opstelling, het kookeiland en de kleurtinten het is een prachtig geheel. En we hebben nu meer tijd om te koken dus daar maken we gretig gebruik van!

Fam. Vos

Overzicht