Binnenkijken bij Floor & Nick

Dit bleek een flinke uitdaging

Voordat we de sleutel van ons nieuwe jaren 30 woning kregen, hadden we al veel tijd besteed aan het plannen en ontwerpen van de keuken. Dit bleek echter een flinke uitdaging, omdat er oorspronkelijk een grote kast tussen de keuken en eetkamer stond die de ruimte meer afsloot van de eetruimte. We moesten rekening houden met de oorspronkelijke vloer en moest er een koof gemaakt worden voor de steunbalk.

Blij dat we dit gelijk hebben aangepakt

We hebben nu een prachtige, ruime indeling. Wanneer we visite hebben, kunnen we vanuit de keuken makkelijk contact houden met iedereen die aan tafel zit. Het kookgedeelte is nu echt onderdeel van het huis, in plaats van een aparte ruimte. We zijn heel blij dat we dit,  toen we de sleutel kregen gelijk hebben aangepakt.

Een zachte speelse uitstraling

Tijdens het hele proces werden we heel goed begeleid door SMAAK keukens. Vooral omdat we erg specifieke wensen hadden die niet altijd standaard waren. Zo wilden we graag een half-rond schiereiland dat niet alleen functioneel is, maar ook een zachte, speelse uitstraling aan de keuken geeft. Daarnaast hadden we een duidelijk idee voor de kastdeurtjes van het eiland, wat gelukkig allemaal goed te realiseren was dankzij het team van SMAAK.

Het werkblad past nu perfect in het geheel

Omdat we de keuken al hadden uitgezocht en het werkblad hadden uitgekozen in combinatie met de vloer bleek deze toch tegen te vallen. We hebben een nieuw werkblad aangeschaft en het blad wat we nu hebben past heel goed bij de vloer en geheel. Een ander detail waar we enorm blij mee zijn, is de op maat gemaakte kruidenlade in het eiland. Het is zo’n praktische toevoeging. Dat soort maatwerk maakt de keuken echt passend voor ons.

Floor & Nick

Overzicht