Binnenkijken bij Janneke en Steef

Verhuizen of verbouwen?

We wonen hier al geruime tijd en voelden de behoefte aan verandering. We stonden voor de keuze: verhuizen of verbouwen? Uiteindelijk kozen we voor een verbouwing. De keuken speelt een centrale rol in ons huis; met de directe doorloop naar de tuin en de woonkamer op de bovenverdieping, brengen we hier als gezin veel tijd door.

Een nieuwe keuken of opknappen

De oude keuken had een heel andere uitstraling: een witte keuken met een dik zwart blad. De vraag was; een nieuwe keuken of de bestaande opknappen. We hebben zelfs een meubelmaker over de vloer gehad en de aannemer stelde een keukenleverancier voor. Toch zijn we uiteindelijk bij SMAAK keukens terechtgekomen, en daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Een andere indeling van de keuken

Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelde het gewoon goed. Hoewel je normaal gesproken een afspraak moet maken, hadden ze toevallig tijd om ons te helpen toen wij langskwamen. We werden direct goed geadviseerd, wat resulteerde in een compleet andere indeling van de keuken. Voorheen zat het spoelgedeelte aan de andere kant en stonden de hoge kasten rechts. We hebben deze elementen omgedraaid, waardoor de keuken veel ruimtelijker oogt dankzij het lange aanrechtblad. We zijn enorm blij met de kookplaat in het eiland; nu kijken we uit op de tuin tijdens het koken en hebben we meer contact met de mensen aan de eettafel.

Zonder twijfel aan anderen aanraden

Een mooi detail in het kookeiland is de ingebouwde wijnkoeler. Het is niet alleen erg praktisch maar ook een mooie eyecatcher in de ruimte. Waar we ook erg blij mee zijn is de dubbele oven die we regelmatig gebruiken en natuurlijk het geïntegreerde afzuigsysteem. SMAAK keukens heeft ons uitstekend begeleid gedurende het hele proces, en we zouden hen zonder twijfel aan anderen aanraden!

Janneke & Steef

Overzicht