Binnenkijken bij Jasper en Martine

Een lokale ondernemer heeft onze voorkeur

We kwamen bij SMAAK keukens terecht omdat we op zoek waren naar een keuken voor onze nieuwe woning. Dit huis was erg gedateerd en sinds midden jaren '80 was er niets meer vernieuwd. We hebben een ruime keuken en wisten al goed hoe we deze wilden inrichten. We geven de voorkeur aan lokale ondernemers en SMAAK keukens bevindt zich praktisch om de hoek.

Nu hebben we een vrije doorloop

Vanwege de grote ruimte vroegen we ons af of een kookeiland nodig zou zijn om de ruimte te vullen. We hebben hier uiteindelijk niet voor gekozen omdat we het uitzicht naar buiten niet wilden beperken. Nu hebben we een vrije doorloop naar de achtertuin, wat erg fijn is. In eerste instantie wilden we drie hoge kasten naast elkaar plaatsen. SMAAK keukens adviseerde ons echter om dit terug te brengen naar twee hoge kasten, waardoor er aan de linkerkant een ruime nis ontstond met twee wandplanken. Dit advies bleek perfect te passen en we zijn er zeer blij mee.

We kunnen verschillende gerechten tegelijk bereiden

We hadden een aantal specifieke wensen: de keuken moest wit zijn en we wilden een granieten werkblad. In plaats van een carrousel in de hoek hebben we gekozen voor diepe lades. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een geruisloze vaatwasser en een ruime kookplaat en oven, zodat we verschillende gerechten tegelijk kunnen bereiden.

Alles is vlekkeloos verlopen

We zijn enorm tevreden met het resultaat en de begeleiding van  SMAAK keukens. Vaak hoor je dat er bij zulke projecten wel het een en ander mis kan gaan, maar bij ons is alles van begin tot het eind vlekkeloos verlopen.

Jasper en Martine

Overzicht