Binnenkijken bij Jeroen en Angelique van Ginkel

Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen het is een ontmoetingsplek geworden voor zowel ons als ouders als de kinderen

Wij liepen al een tijdje met ideeën rond om de begane grond ruimte van onze drive-in woning aan te pakken. Met deze ideeën zijn wij bij SMAAK keukens naar binnen gelopen en hebben daar samen met Bart en Tijn deze tot leven gebracht. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen het is een ontmoetingsplek geworden voor zowel ons als ouders als wij met vrienden afspreken of voor de kinderen een plek waar ze kunnen spelen, gamen of TV kijken of leren voor school. Wij hebben echt alles binnen hand bereik of wij nou naar buiten gaan om bijvoorbeeld te BBQ’en of binnen gezellig aan de bar zitten. Voorheen als wij naar binnen moesten vluchten vanwege hollandsweer moesten wij een etage hoger en dat gaf altijd gedoe met de spullen. Nu hoeven wij letterlijk twee stappen te doen en kunnen we door met de gezelligheid

Het voelt zo fijn om hier te zijn het nodigt echt uit om te blijven zitten

Voor mij (Angelique)  is het geheel van de inrichting het mooiste. Het voelt zo fijn om hier te zijn het nodigt echt uit om te blijven zitten. De ruimte oogt ook veel groter en is opgeruimd en praktisch. Zelf vind ik de bronzen kraan en spoelbak het mooiste item in de keuken, deze past perfect bij het werkblad. Het werkblad is van het materiaal topcore gemaakt een heel sterk soort kunststof met een mooie ader die door het hele blad heen loopt en zelf doorloopt in de randafwerking.

Alle deuren van de hoge kasten zijn push2open zelfs de vriezer en koelkast gaan automatisch open als je ertegenaan duwt

Ik hou van strak en praktisch. De lange wand is van een hoogwaardig kunststof gemaakt genaamd Fenix, dit materiaal is zo glad dat het geen vuil op pikt. Dit geeft een heel strak effect daarom hebben wij ook gekozen om geen greep lijsten te nemen. Alle deuren van de hoge kasten zijn push2open zelfs de vriezer en koelkast gaan automatisch open als je ertegenaan duwt. De vriezer en de koelkast hebben beide een mega inhoud en dat is zo ontzettend handig. In het midden zijn de oven en de wijnkoeler symmetrisch ingebouwd en rechts daarvan hebben wij twee servies kasten waar weer heel veel spullen van de kinderen zijn opgeruimd. Kortom voor mij is deze wand een lust voor het oog.

SMAAK keukens is met vlag en wimpel geslaagd, dat smaakt naar meer!

Een keuken verkopen is een, maar na afloop weet je pas echt wat je aan een bedrijf hebt. SMAAK keukens is met vlag en wimpel geslaagd en dat smaakt dus naar meer grapt Jeroen. Van het moment van het ontvangst in de showroom tot het leveren en monteren van de keuken ( door echte professionals ) alles is perfect verlopen. De service van SMAAK keukens is echt heel erg goed. Er wordt geluisterd en meegedacht en wij raden dan ook iedereen aan die op zoek is naar een keuken met SMAAK keukens in zee te gaan.

Jeroen en Angelique, Soest

Overzicht